Privat rengøring i Tønder

Ønsker du hjælp med privat rengøring i Tønder, så har vi løsningen til dig. Vi kan hjælpe dig med at gøre din travle hverdag lidt nemmere, ved at du ikke skal tænke på rengøringen i hjemmet. Vi kan tilbyde dig en individuel rengøringsløsning, der eksempelvis kan veksle mellem let og grundig rengøring i løbet af ugen. Uanset om du har brug for rengøring hver uge, eller en gang i måneden,  så har vi fleksible løsninger der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker.

​Når du bestiller privat rengøring i Tønder hos os, kommer vi ud på et forhåndsvisit, hvor vi aftaler, hvilke opgaver der skal løses og rengøringen udføres altid af faste medarbejdere med en ren straffeattest. Rengøringen foretages altid af de samme medarbejdere, dog undtaget ved ferie og sygdom. Dette giver også vores dig en tryghed for, at det ikke er hvem som helst, som lukkes ind i dit hjem.

Få fornøjelsen af et rent og velduftende hjem, uge efter uge, med professionel privat rengøring. Vi har dygtige rengøringsassistenter i Tønder, Skærbæk, Løgumkloster og Toftlund og vi dækker hele kommunen. 

Priser fra 225 kr. + moms på timebasis. - Vi giver gerne tilbud på alle fast aftaler. 

Vi medbringer selvfølgelig klude, rengøringmidler, støvsuger og godt humør, når vi kommer og gør rent hos dig.

Udnyt håndværkerfradraget, og spar 33% på rengøringen i dit hjem.